mandag 1. november 2010

Lite søvn betyr...

... lite blogging. Ikke er det så mye nytt som skjer, heller :) Fenris er overalt, krabber og reiser seg opp. Dessuten har han lært seg å gå med gåvogn, og han er ikke rent lite stolt her han fyker rundt! Han har også blitt veldig flink til å danse, og står og vugger frem og tilbake når han spiller musikk på "pianoet" sitt eller jeg setter på The Voice. Søtingen :)


Dessverre har vi ikke heeelt lært oss å sove hele natta enda. Heller tvert imot... Derfor blir det ofte litt dupping på a mor på formiddagen...

Men humøret kan ingen si noe på! Her er det skravling for alle penga, og latteren sitter ganske så løst. Noe av det morsomste Fenris vet er å krabbe om kapp med mamma på gulvet eller se på pappa som forsvinner og dukker opp igjen bak veggen.
Favoritthobbyene innebærer forresten også å dra av ALT dopapiret på rullen på badet... Sukk. Mamman er ikke heeelt glad for den, akkurat.
I morgen skal vi på kontroll på helsestasjonen igjen, det gleder vi oss alltid til. Spennende å se hvor stor Fenrisen vokser seg for hver gang. Etterpå kommer pappa hit på middag, det blir veldig koselig!

Håper dere har en fin mandagskveld alle sammen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar