onsdag 22. september 2010

Skrytebilder!

Det er vel ingen tvil om at jeg er en rimelig stolt mamma - er det noe rart, da?

Hallo, mamma, er du helt bortpå der?

Jeg også!

Haha, du er da LITT morsom, da...

Verdens peneste øyenvipper.

Namnam, klesklype.

Tankefull? I omtrent to sekunder...

Håhåhå, det klør i tenna.

Posere litt...

Tror jeg har satt fast noe mellom tannebissene!

Seee på tanna mi, a! (Soooooolstråla mi...)

mandag 20. september 2010

Hurra for meg!

Jess, 26 år gammel og jeg føler meg ikke som en dag over... 20? :)
Bursdagen har blitt feiret med lysstøping, amming, middagsspising, kosing, gåing, snufsing, tv-titting og avslapning. Deilig! Gleder meg til Ove kommer hjem så skal jeg feire med litt soving også ;)

Tusen takk for alle gratulasjoner!

søndag 19. september 2010

Hjemme igjen, og vel så det!

Fredag var vi hjemme igjen etter et koselig besøk hos bestemor Mona. Hun hadde bursdag den 15. , og dagen ble feiret med kake og kaffe i Mjøndalen.
Dagen etter rakk vi jo faktisk en tur innom Drammen også! Det var jammen lenge siden sist.


Fenris hilser på Far Tore :)

Fenris og Amalie leker sammen for første gang. Amalie er supersnill og lar Fenris låne alle lekene hennes som hun har hos "Moja". :)


Rart å tenke på at disse to gullene er firmenninger!

Og så fikk vi hilse på det aller nyeste og minste gullet, Linea :) Hun har egentlig termin om en uke! Veldig koselig å hilse på alle sammen igjen, det går noen år mellom hver gang...



Vi hadde et nydelig høstvær i Mjøndalen, og koste oss veldig. Her får Fenris krabbe litt ute på trappa. Litt kronglete i parkdress, men veldig artig å få boltre seg litt ute også!

lørdag 18. september 2010

Lykkelig er den

som ikke sørger over hva en mangler, men gleder seg over hva en har.


Tusen takk alle sammen, for en kjempefin dag!

mandag 13. september 2010

Sjokolade, lys og bestemødre

Mmm... på onsdag har svigermor bursdag, og hva gir man til damen som har alt? Sjokolaaaaade! Ikke hjemmelagd dessverre, men hjemmestøpt? Jeg har fått låne hjerteformene av mamma. Utrolig fine!
Dinosaur-formene hadde jeg selv. Er de ikke kule? :)
Jammen bra jeg loggfører (og får dårlig samvittighet over) alt jeg spiser, hvis ikke kunne jeg gått helt bananas i kveld... I stedet dekorerte jeg noen lys. Ikke hjemmestøpte denne gangen, for det hadde jeg ikke tålmodighet til. Måtte teste teknikken som Trinemor tipset meg om :) Veldig fornøyd med disse som blir en del av gaven til svigermor:
Måtte jo lage noen dyriske lys også, vet ikke helt hvem som får disse enda:
Har ikke heeelt fått inn teknikken, men disse ser bedre ut enn det første jeg prøvde meg på iallfall...
Lys fra Europris, servietter fra Europris og Kid.
Og til slutt måtte jeg slenge med et bilde av Fenris og bestemødrene :)

søndag 12. september 2010

Jeg har blitt inspirert!

Inspirasjonen har jeg funnet hos Tines Kreative Hjørne.
Jeg har lenge tenkt på å lage en oppslagstavle der jeg kan vise frem fine kort og bilder vi får. Jeg tenkte egentlig veldig innviklet, men så laget Tine et innlegg om denne fine greia, og jeg falt helt for den! Så da gutta tok seg en rusletur i formiddag slengte jeg sammen denne rimelig fort:


Rammen er lagd av sånne strø som man får fra byggvaren for å legge mellom plankene så de ikke vrir seg og at de skal tørke. Vi har jo masse sånne liggende etter at vi malte panelen her i sommer.
I går var jeg også avgårde og kjøpte hønsenetting. Klesklypene i tre er fra Biltema og det tror jeg faktisk hyssingen er, også. Jeg ga rammen et kjapt strøk med fargen sand for at den skulle passe fint i gangen...
Og så måtte jeg bare henge opp noen av de flotte kortene vi har fått! Gleder meg til vi får flere :)

torsdag 9. september 2010

tirsdag 7. september 2010

Tenneeeeeer!

Endelig! De har ikke akkurat spurtet om kapp for å komme frem i lyset, men NÅ, nå er dem her :) I går kveld klirret det i glasset og jammen hadde ikke den ene hjørnetanna funnet veien ut... Jepp, hjørnetanna oppe til høyre kom først! I dag kom også en fortann nede frem, kjenner den veeeeldig godt selv om man såvidt kan se den. Nestemann ut blir mest sannsynlig venstre hjørnetann oppe, der er det noen veeeldig hvite klumper nå.


Kommer til å bli seendes ut som en liten vampyr han her, tror jeg... Solstråla vår!

mandag 6. september 2010

Min første BlogCandy!


Jeg er ikke akkurat verdens mest erfarne blogger... Og denne bloggen ble jo laget for familien. Men jeg har helt falt for disse nydelige stemplene fra Kreativ Hobby, så jeg MÅTTE bare melde meg på denne :)

Vinneren blir trukket på BURSDAGEN MIN, så da krysser vi fingrene for en skikkelig bra bursdagsfeiring!

søndag 5. september 2010

Byggeplassen

Her har det jammen vært stå-på-vilje i helga altså! Så mange flinke mennesker som har drenert huset vårt. Jeg har holdt meg langt unna og bare vært tilskuer nå og da. Hele hagen har blitt gravd opp, det er lagt pukk, vortepapp og duk i riktig rekkefølge og tanken er at vannet nå skal renne vekk fra huset. Håper vi! Her er Brede i full gang med å fylle igjen på baksiden av huset:

...og det er jo ingen vits i å lage blogginnlegg uten bilde av gullgutten...? Han spiser kjeks på kjøkkenet til bestefaren:
Og så ble han så sliten da han tørket støv i bilen at han sovnet av utmattelse...
Nå sover han godt i senga si mens jeg nyter siste kvelden hos pappa. Blir spennende å komme hjem i morgen! Veldig uvant å ikke ha noe gress i hagen mer :)

fredag 3. september 2010

Vi camper på kirkeberget!

I helga er vi på hyttetur hos bestefar! Hjemme er det nemlig byggeplass. Der driver de flinke mannfolka våre på for fullt med å drenere rundt huset, og da er det like greit at mor og barn evakueres en liten stund... Her på berget er det mye spennende å utforske for en liten tass, og det tok ikke lange tida før han klatret opp de første trinnene i trappa... Hjelp...

En blid gutt på besøk hos bestemora si.
Se, så fin jakke besto har strikket til meg! Den passet jo helt suuupert.

Forresten så har Fenris blitt en stor liten gutt. Vi var på kontroll i forrige uke, nå veier han 9200 gram. Han krabber, reiser seg opp, vinker hadet (når han gidder), viser hvor stor han er og gir bestemor high five. I tillegg er han en skikkelig blidgutt som sjarmerer alle rundt seg, selv nå som det er tenner på gang er det ikke mye sutring! Han er fortsatt litt våken på natta da, men det vil mamman gjerne ha en stopper for, og da blir det litt skriking. Det går seg vel til tenker jeg...

Skal legge ut bilder fra prosjekt "tørr kjeller" senere, nå ligger kameraet hjemme. Men det ser virkelig fantastisk ut med sand og jord over hele hagen, hehe... Synes gutta er kjempeflinke som driver på, jeg!

torsdag 2. september 2010

Egentlig...


...så har ikke mamma tid til å blogge mer. For jeg er overalt, og nå tør jeg å reise meg uten mamma sin hjelp også! Men jeg husker ikke helt hvordan jeg setter meg ned, så da må jeg rope på mamma.

Det morsomste jeg vet er ledninger og varme kopper. Åffer får jeg ikke lov til å leke med det, da?
Sånn fant mamma meg etter at hun ryddet i gangen i går. Hun har satt på hjørneklosser på stereobenken, men jeg vet åssen jeg får dem av, tenk!

Akkurat nå driver jeg og tester om jeg klarer å rive ned vifteovnen som mamma har satt på. Lurer på om hun vurderer å bruke veggfestet hun fikk av bestemor :)

Oi, oppvaskmaskina er spennende! Ha det!