fredag 28. mai 2010

Overskyet

I dag er det overskyet her paa Korfu, saa vi tar det helt med ro. Katerina og jeg hadde egentlig planlagt aa ligge litt paa stranda i dag, men det var daarlig timing... saa naa sitter vi inne og slapper av og spiller Super Mario paa Wii, hehe. Stakkars tante er privatsjaafoer og kokke og husholderske for oss alle paa en gang. Vi har det saa utrolig fint, spiser masse god mat og koser oss. Det blir ikke de stoerste utfluktene med en liten baby, men det passer oss helt utmerket. Dette er jo noe ganske annet enn aa sitte i sofakroken hele dagen!

Senere skal vi kanskje paa litt sightseeing, og saa faar vi se hva som skjer. Vi har vaert en liten tur i byen ogsaa, og dit maa vi mer! Slenger med noen bilder denne ganger ogsaa.


Her er vi foran gamlefortet i byen.

Vi maatte rusle en liten tur og se paa ting og tang...

Fenris har faat hanekam... fet solkrem!


Her rusler vi en liten tur paa stranda i Dassia.


Soete tanta mi, naa kom hun akkurat tilbake med ammeinnlegg og pirat-smekke til Fenris! Hihihi. Her er det service altsaa :)

søndag 23. mai 2010

Oppdatering fra Korfu!






Ja, naa sitter jeg her paa rommet til Nikolas og laaner PCen hans. Maatte jo oppdatere bloggen! Vi har det kjempefint. Fenris sov hele flyturen, kun litt sutring da vi skulle lette fordi han var sulten. Han har sovet godt den foerste dagen her. Litt urolig i gaar kveld, men da han foerst sovnet gikk det fint. Han er jo supersjarmerende og gaar fra fang til fang, hehe.

I gaar tok vi det bare heeelt rolig, i dag skal vi rundt paa sightseeing en tur. Spennende! Her er det varmt, men ikke FOR varmt, akkurat passe for en liten tass som aldri har faatt sol paa kroppen foer :)

Alt har gaatt veldig fint til naa og det er a mor veldig glad for! Saa nervoes jeg var foer vi skulle fly, men alt har heldigvis ordnet seg. Det som er mest uvant er faktisk aa klare seg uten ammepute, hehe. Men vi faar til det ogsaa!

Vi savner Ove masse da, skulle oenske han var her med oss naa. Han faar bli med nesten gang! Hehe. Haaper dere har det fint hjemme!

torsdag 20. mai 2010

Det er veldig viktig...

å stå opp tidlig, sånn at man fort kan gå og legge seg igjen...

mandag 17. mai 2010

Hurra!

Vi har hatt en kjempefin dag! Og det var helt utrolig at det ikke begynte å regne... Klokka elleve gikk barnetoget fra høyskolen, og Fenris var med og gikk for første gang.


Ikkeno å si på humøret! Sååå fin bunad altså. Bes2 har god smak!

Fenris i vogna som jeg brukte da jeg var lita.


Bestemor og besteBjørn spiller og marsjerer.


Varg har fått sukkersjokk på pinne. Gøy!


En litt fortumlet Fenris våknet da vogna stod stille utenfor kebaben.



Hahaha, muttern!


Lille marshmallow-en vår. En kjapp tur oppe av vogna for å få mat.


Kos på et varmt oldemorfang.

Fattern venter på borgertoget.



Varg og CK ser på borgertoget.


Oldemor måtte trille sjefen i søvn.


Utpå kvelden spiste vi kake her hjemme.


Litt trøtt, men fortsatt like blid! I nyyyydelig strikket jakke og lue som bes2 har lagd. Bunaden satt som støpt, men skoene var ikke så lette å få til å sitte på når man bare vil sparke med bena...
Vi fikk mange kommentarer på både vogn, gutt og antrekk og vi var vel litt mer enn gjennomsnittlig stolte der vi struttet i toget. Veldig koselig! Og utrolig rart å tenke på at til neste år løper Fenris kanskje rundt selv i toget...

Alt i alt en flott 17.mai-feiring. Hipp, hipp, hurra!

lørdag 15. mai 2010



Her er en liten snutt av Fenris-en på vei bort til bestefar!
Vi har hatt en super helg med bestefar og bess2 på besøk :) Fenris har fått masse nye klær, veldig mye oppmerksomhet og ikke minst en UTROLIG fin bunad som vi skal vise frem i løpet av de nærmeste dagene.

I kveld er det lyn og torden for første gang, men gullgutten ligger og sover godt oppe i andre etasje. Helsesøster har sagt at mamman ikke skal sjekke ham hver tiende minutt, så da må jeg jo finne på noe mens jeg sitter her og biter negler...

Ove har vært kjempeflink både denne helga og forrige helg, så nå begynner det å se sånn noenlunde bra ut i hagen her. Han har kjørt bort mengder med søppel og fått ryddet skikkelig. Vi har laget lister som vi har fått krysset av masse på - deilig å få ting unnagjort!

I morgen blir det en liten elverumstur for å stusse sveisen, og ellers skal vi gjøre oss klare til nasjonaldagen.

Ha en fin lørdag alle sammen!

mandag 10. mai 2010

I dag skal ikke vi...


... ta et skritt utenfor døra! Det snødde 1. oktober og det snør 10. mai, jeg blir gal! Det var jo sååå fint vær i helga, men neeeida...
Så i dag er det innesoving på Fenris:

tirsdag 4. mai 2010

Gjennombrudd!

Jess, det er vel det det kan kalles: et gjennombrudd! Et par-tre uker nå har vi prøvd å gi Fenris smaksprøver på mat. Veeeeldig uaktuelt ifølge ham selv. Banan, maisgrøt, most potet, sviskemos, gulrotmos, nei... Ville ikke ha. Men! Denne:

Hipp risgrøt med grønnsaker.
Den var tydeligvis populær! Han spiste flere skjeer og mamma er selvfølgelig superstolt :) Jeg har også kjøpt skjeer med varmesensor fra Tommy Tippee, de var supre! Så får vi se hvordan kveldsmaten går i morra...

søndag 2. mai 2010

Kakedilla

Ja, jeg har nok blitt bitt av basillen! Må jo legge ut denne også. Marshmellowfondant-trekk på denne også. Har brukt farger fra Wilton, kjempefine! Gleder meg til jeg får litt dreisen på den sugar-gun-etterlikningen jeg har kjøpt også, glasuren ble litt så som så... Men, men :)




Jeg må dessverre meddele at denne kaken ikke finnes mer nå! Den smakte godt...

lørdag 1. mai 2010

Begrense meg?



Ove synes det er bra at jeg har mange hobbyer. Men han synes det er litt synd at jeg ikke får plass til alt utstyret mitt på en plass...

Jeg begynte å lage kort, og da lagde jeg kort utover hele stua. Jeg måtte bare begynne å støpe lys, gjerne utover hele kjøkkenet. Etter at jeg fikk symaskin måtte jeg jo bare teste den, aller helst på spisestuebordet. Når jeg strikker ligger det utover hele sofaen.

Og nå, altså: kaker. Jeg er blitt hekta, jeg har kjøpt bittelitt utstyr fra Spiselige Kunstverk, og i dag fikk jeg altså prøvd meg på min første kake. Med litt pønt. Det er en sjokoladekake med vaniljekrem og MMF (marshmellowfondant). Stakkars Lasse ble mottaker av denne (bursdag i morra, hurra!). Blomstene skulle være knall røde og "grenene" knall grønne, men... Jaja. Det var morro å prøve seg!