søndag 23. mai 2010

Oppdatering fra Korfu!






Ja, naa sitter jeg her paa rommet til Nikolas og laaner PCen hans. Maatte jo oppdatere bloggen! Vi har det kjempefint. Fenris sov hele flyturen, kun litt sutring da vi skulle lette fordi han var sulten. Han har sovet godt den foerste dagen her. Litt urolig i gaar kveld, men da han foerst sovnet gikk det fint. Han er jo supersjarmerende og gaar fra fang til fang, hehe.

I gaar tok vi det bare heeelt rolig, i dag skal vi rundt paa sightseeing en tur. Spennende! Her er det varmt, men ikke FOR varmt, akkurat passe for en liten tass som aldri har faatt sol paa kroppen foer :)

Alt har gaatt veldig fint til naa og det er a mor veldig glad for! Saa nervoes jeg var foer vi skulle fly, men alt har heldigvis ordnet seg. Det som er mest uvant er faktisk aa klare seg uten ammepute, hehe. Men vi faar til det ogsaa!

Vi savner Ove masse da, skulle oenske han var her med oss naa. Han faar bli med nesten gang! Hehe. Haaper dere har det fint hjemme!

1 kommentar:

  1. Åååååh! Det høres så deilig ut å være i sydligere strøk:)
    Vi har også lyst til å reise en tur i løpet av sommeren/seinsommeren, men har vært litt usikker på hvordan vesla vil takle det. Men tror egentlig at hun vil storkose seg

    SvarSlett