torsdag 22. august 2013

Studentmamma

Jeg skal ikke engang begynne med å nevne hvor lenge det er siden forrige innlegg. Jeg skal bare late som det er noen dager siden og tilfeldigvis oppdatere om skolen. For ja, nå er jeg student!

Her er et bilde av Storm som tilfeldigvis sovnet etter en eller annen uteaktivitet i vinter.

Uansett; hvordan klarte man seg før i tiden? Nå har jeg sjekket timeplanen min på nett, jeg har bestilt bøker i nettbutikker og betalt semesteravgift i nettbanken. Tenk så mye tid man sparer på å gjøre sånt! (Ikke tenk på hvor mye tid man kaster bort på Facebook og Instagram, da.)

 Åja, når vi snakker om Instagram, dette bildet la jeg ut av gutta fordi jeg synes de var så søte. De hjalp med meg å bære opp en stor drivved-kvist fra Nesvangen.

Ja, på tirsdag begynte jeg, og det var deilig å være i gang! Jeg er ivrig student, har printa ut timeplanen min og hadde med meg alle attester som jeg skulle. Jeg fikk til og med oppmøtebevis sånn at jeg fortest mulig kan få høyere lønn når jeg jobber. Veldig viktig!

 Detta er han vi kaller "fyrverkeriet", da. Kjekkasen.

Vi har også fått oss katt(er) i sommer. Dette er Semi-kattepus, hun er den modigste av de to. Cedric gjemmer seg i bokhylla når dette bildet blir tatt.

Minstemann kjører tut-ut. (traktor). Andre logiske ord er ta-hat (sitta her), i-e (kjøre) eller puppapp (dumper).

 Gooode storebror!


 En som ikke er helt fornøyd med å være i Amadeus-parken og spise is! Hallo?
Bortskjemte unger...


 En liten luring leser pappa sitt Pondus.


 En sånn en har jeg litt lyst til å lage, men det kan jeg helt sikkert bare glemme de neste fire årene! Jeg kan også glemme hjemmebakst, rent gulv og noe som helst sosialt liv.

 I vår sådde vi solsikkefrø og jammen kom det ikke grønne planter. De overlevde flyttingen ut også, men solsikker fikk vi ikke.

 Bestefar er morsom å leke med, altså!


 Skikkelig ond skogsbær.


 Det ble tilbrakt et par timer i sandkassa i sommer, med både puppapp og am-am (gravemaskin).

Vi har også besøkt bestemor Mona og Terje i campingvogna. Der hadde de sånn fin hoppepute. Veldig morsomt helt til vi fant ut at minsten hadde bæsja... mens han drev og landet på rompa... Herlig.

Nå er klokka sikkert altfor sent allerede, men jeg måtte jo bare legge ut noe sånn at jeg kan ha god samvittighet for alle dere ivrige lesere i et halvt år til! God høst :)

2 kommentarer:

 1. Å for ett herlig innlegg. Elsker avslutningen med hopp, sprett og kringler i buksa :):):)

  Er du blitt student? Fulltid? I fire år? Hva kan dette være for noe spennende?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi :)

   Ja, nå skal jeg bli sykepleier! :D Jeg går deltid, må jobbe litt innimellom også, så dette skal bli spennende :)

   Slett