onsdag 15. juni 2011

Sjåpping!



I dag tok vi med oss Karina og vesle Jonas til Hamar en tur. Begge mødrene måtte på kjolejakt, noe som viste seg mye mindre skummelt enn fryktet! Begge fant seg kjoler, og noen skatter ble det på gutta også. Fenris likte selvfølgelig Cars-capsen veeeldig godt!

Herlig dag!

torsdag 9. juni 2011

Gutter er gutter...



Det er utrolig hvor møkkete man kan bli på 20 minutter ute i hagen!

tirsdag 7. juni 2011

Brukket nakke eller blåmerke?


(Bildet er hentet fra Trygg Trafikk.)

I gårsdagens misvisende artikkel fra VG får vi inntrykk av at forovervendt barnestol er bedre enn bakovervendt. Dette er så galt som man kan få gjort det, og jeg synes det er forferdelig at en av Norges største aviser går ut og skriver noe sånt. Mange vil sikkert bare lese overskriften og tolke saken på grunnlag av den. Hele artikkelen er kun basert på at et forovervendt bilsete fikk bedre karakter enn et bakovervendt. Det var slett ikke et forovervendt sete som vant testen, men et bakovervendt, noe som ikke blir fortalt før lenger ned i artikkelen.


Trygg trafikk har i dag publisert en artikkel hvor det ikke er noen tvil om hva som er anbefalt for barn under fire år i dag, med samme tittel som dette innlegget.

Dette er noe som er utrolig viktig for meg, og hvis jeg får bare EN annen forelder til å sette barnet sitt bakovervendt, så er det verdt å gå rundt og mase om det. Å bli kalt hønemor er jeg vant til!

Vi har vært på Os!

Ja, vi kan vel ikke skryte på oss å være stamgjester hos bestefar og besto på Os, men nå har vi altså vært og inspisert det nye huset. Vi har hatt det så fint! Etter at regnet de første dagene ga seg, så har vi vært ute og lekt, gått tur og spist masse god mat.

Fenris spiser sin første barnepizza fra Peppes.


Ut på tur! Været var supert i helga, og det måtte vi jo utnytte. Her skal vi ut på tur med vogn, men det var fryktelig stas å gå litt selv også.

Besto og bestefar hadde kjøpt masse fine leker, og i tillegg fikk Fenris låne noen fra da Amalie og Anders var små. Tante Amalie var stor stas å ha som lekekamerat!

Bestefar kjøpte bæremeis mens vi var på besøk, og det var populært for både stor og liten! Fenris stortrivdes med å sitte høyt oppe og skravlet i vei på tur. Det var mye "toto" og "biii" :)
Vel hjemme igjen var det en annen en som vi ikke har sett på en stund, onkel Espen! Det var stor stas å slappe av litt i sofaen etter en lang tur hjem fra Bergen.