søndag 20. februar 2011

Å skrive en kommentar



Nå er det ingen unnskyldning lenger - her kommeer bruksanvisning for alle dere som har litt trøbbel med å skrive kommentarer!
Det er nemlig utrolig koselig å få en liten hilsen her inne, og det tar ikke lange tiden å rable ned noen ord. Du trenger ikke Google- konto eller noe annet fancy for å få det til, heller...

Først og fremst: gå til det innlegget du har lyst til å kommentere. Nederst i innlegget står det ofte 0 meninger (eller 1,2,3 meninger, alt etter hvor mange kommentarer folk har lagt inn. Oftest 0). Trykk på den linken (meninger betyr kommentarer!).


Da kommer dette skjemaet opp:

Der det står "kommenter som" skal du velge en profil. Velg navn/nettadresse. Da ser det sånn ut:

Du trenger ikke skrive noen nettadresse, men har du en hjemmeside eller en blogg, så er det koselig om du gjør det. Skriv hva du vil på navn, du kan godt være anonym, eller du kan skrive "bestemor", "tante", "Fantorangen" eller ditt egentlige navn. Trykk fortsett og du kan legge inn kommentaren din. Jeg valgte å kalle meg tante Pose for å vise dette eksempelet.

Skriv kommentaren i kommentarfeltet.
Velg "legg inn kommentar". Da får du opp dette vinduet. Den rare, bølgete teksten som dukker opp må du skrive inn i feltet under. Det er for at nettstedet skal kunne bekrefte at du er en person og ikke en datamaskin som sitter og spyr ut reklame.

Sånn. Og så er det bare å legge inn kommentaren din.
Tadaa!

Nå har dere ingen unnskyldninger, lenger, altså! :)

3 kommentarer:

  1. Hehehe ;))
    Jaså, det er sånn det er... ;))

    SvarSlett
  2. Hihi :) Måtte jo hinte litt til mine anonyme lesere ;)

    SvarSlett
  3. Det var lurt!:) Jeg skal stjele den idéen, tror jeg!:)

    SvarSlett