lørdag 31. juli 2010

So, ro, lille mann...


... nå er dagen over...

Men ikke snakk om at jeg skal ligge rette veien, iallfall! Måtte jo slenge inn et sovebilde i disse natt-avvenningstider... Alltid like spennende å se hvordan natta går nå. Fenrisen får ikke mat om natta lenger, men han prøver så godt han kan! Håpet er at han snart sover hele natta gjennom... Søteste sovegutten :)

søndag 25. juli 2010

Sommer og sol!

Da er det snart en uke siden vi kom hjem fra bestefar og besto på Os. Vi har hatt en superfin tur! De sa at vi reiste i tide, for samme dagen som vi dro regnet de nesten bort... Bilder fra turen kommer snart, først en liten oppdatering!

Mamma glemte jo igjen tlf sin på Gardermoen, men kjøpte seg ny på Os. Fire dager etter at hun kom hjem dro vi for å kjøpe maling til huset på Obs bygg på Rudshøgda. Da vi kom tilbake til Hamar fant mamma ut at telefonen lå igjen i handlekurven på Obs... Mamma skylder på ammetåka, men jeg vet ikke helt, jeg. Har hun ikke alltid vært sånn, da?
Uansett, hun fikk heldigvis aktivert det gamle simkortet, så nå kan hun skravle masse i telefonen igjen og jeg biter på den samme gamle Sony Ericssonen. Så får vi se om hun får tid til å hente ekstratelefonen på Rudshøgda en dag...

I tillegg hadde laderen til macen til mamma tatt kvelden, og det tok jo noen dager å få bestilt ny på nettet. Men nå har hun det også, så nå kan hun nerde så mye hun vil igjen.

Jooooda, og så var det denne malingen, den skal vi bruke på huset! For nå har pappa vært superflink, og han har fått masse god hjelp av bestemor Mona, Erling og tante Hege. Tre halve vegger er etterisolert, så nå mangler det bare noen nye planker utenpå der så blir det så fint atte. De plankene skulle vi liksom få på torsdag, men det skjedde jo aldri, så ting blir litt forsinket. Kledningen skal grunnes før den skal opp på veggen og så skal vi male et strøk. Da blir det nok bra til slutt!

Fenris var heldig og hadde besøk av Mia en HEL dag! Gjett om det var populært da!

Jeg skal hjelpe deg litt jeg, mamma.

Mia og Fenris leker under parasollen. Fenris var litt sulten så han spiste litt på kneet til Mia. Etterpå fikk han fruktmos.

I dag er Fenris hele sju måneder stor! Tiden bare raser avgårde og jeg er snart ferdig med permisjonen min. Vesle gutten vår blir bare mer og mer aktiv og i dag har han så og si reist seg opp i krabbestilling. Magen lettet fra gulvet, selv om det ikke var mange cm med klaring! Det begynner å bli skummelt å legge ham fra seg, han snurrer rundt i sirkel, dytter seg bakover og sidelengs med armene og ruller seg rundt i hytt og gevær. Det er vel bare å gå til innkjøp av trappegrind med en gang...

lørdag 17. juli 2010

Oppdatering fra Os.

Nå er vi på Os hos bestefar og besto, og vi kooooser oss! Mamma går masse tur med meg, og gjett om det er mange spennende ting å se på her. På torsdag var vi på Lagunen og da kjøpte mamma masse fine ting til både meg og seg selv. Disse kjøpte hun til seg selv:
Rebook Inspire Easytone. Kjempefine gå-sko som skal gi deg finere legger og rumpe, håhåhå :) Så nå skal det bli fart på trilleturene våre!

Det blir dessverre ingen bilder av oss, for mamma glemte igjen mobilen på Gardermoen. Hun måtte kjøpe seg ny, for det går jo ikke an å gå en hel uke uten telefon! Men jeg skal sørge for at vi legger ut masse bilder når vi kommer hjem jeg :)

Været er veldig skiftende, plutselig regner det, så er det sol, men det er alltid varmt iallfall. Vi fryser ikke! Nå venter vi bare på at de andre skal våkne og så skal vi ut på eventyr. Jippi!

mandag 12. juli 2010

Endelig Os-tur!

Etter å ha stirret på mamma leeeenge, sånn her:

...skjønte hun endelig at jeg ville dra til Os! Jeg vil se hvordan besten og besto har det også, tenk. Vi reiser i morgen tidlig, og nå er alt pakket og klart. Her hjelper jeg mamma med å pakke kofferten:
Jeg måtte ut, for mamma skulle visst ha med noen flere viktige ting. Jaja...
Her på Rena er det kjempevarmt, så det blir godt å komme opp i lufta og kjøle seg ned litt! Jeg har kjørt sånn fly før jeg, ikkeno problem, og denne gangen flyr vi ikke så lenge, engang.

Mamma gleder seg også masse, flyr rundt og stresser og prøver å få med alt som skal være med. Bare jeg får maten min, så er jeg fornøyd :)

Vi blir borte en uke, men mamma får sikkert oppdatert selv om vi er i et annet hus! God tur til oss :)

onsdag 7. juli 2010

Se så flink!

Jeg har blitt superflink til å sitte!

Det er veldig morsomt, for da får jeg tak i alle de fine lekene mine.


Men det morsomste som finnes...

Er å leke med Farris-flaska til mamma...

Nå går det også unna med grøten. Jeg har begynt å like den mer og mer, men jeg skjønner ikke åffer mamma bommer på munnen min hele tida!


Det hender jeg får litt sviskemos også.

Og når pappa er hjemme får jeg kose masse på fanget :)

Er det noen sak å gjøre husarbeid...


... når jeg har en så flink medhjelper? *smelt*